Нагороди
2022/2023 н.р.
Жовтень, 2022 рік
Восени наша школа долучилась до акції "Смілива гривня". Спільними народними зусиллями було зібрано майже 5 млн грн. Ми надзвичайно вдячні кожному, хто робить свій внесок у перемогу, навіть якщо йдеться лише про 10 копійок.
Жовтень, 2022 рік
В нашій школі гарною традицією стало брати участь у проведенні Міжнародних уроків доброти. Цей рік не став виключенням, навіть у цей непростий час для нашої країни, майстерні вчителі провели заходи!Разом ми робимо цей світ добрішим!
Вересень-жовтень, 2022 рік
Наш освітній заклад взяв участь у Європейському дні шкільного спорту 2022! Дякуємо вчителям фізичної культури, які показали, що готові організовувати цікаві активності навіть у такі непрості часи!
2021/2022 н.р.
Листопад, 2021 рік
Брали участь у Всеукраїнській благодійній акції–2021 «Монетки дітям», яку організовував Національний Банк України та благодійний фонд «Таблеточки». Усі зібрані кошти відправлені на допомогу онкохворим дітям. Заклад освіти нагороджений грамотою.
Жовтень, 2021 рік
Наш заклад долучився до проведення Всеукраїнського уроку доброти (присвяченому Всесвітньому дню захисту тварин), який традиційно проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України. Проведено 10 уроків на тему "Турбота про чотирилапих". Такі заходи сприяють вихованню шанобливого ставлення до безпритульних та домашніх тварин у сучасного покоління.
вересень, 2021 р.
Колектив закладу освіти брав участь у спеціалізованому міжнародному Запорізькому екологічному форумі. Був відзначений подарунками та листом подяки за вагомий внесок у підвищення суспільного усвідомлення проблеми ефективності споживання енергії та зв'язків між енергоспоживанням та зміною клімату.
2020/2021 н.р.
Травень, 2021 рік
Здорове харчування в наш час дуже актуальне. Тому наша шкільна спільнота брала участь у челенджі "Здорове харчування" в рамках програми "Healthy Schools". Протягом 4 тижнів учні, батьки та вчителі залюбки ділилися рецептами смачної та корисної їжі, створили свою кулінарну книгу, онлайн-квест про здорове харчування, познайомилися з культурою української та японської кухні. Всі учасники челенджу отримали багато корисної та цікавої інформації і із задоволенням продовжують дотримуватися здорового харчування!